Spraakmeny

Se vår meny

    • Starters

    • Papadums

      Kr 62,-

      Papadum med tomatchutney, mangochutney og raita.
      Allergener: M, SES

    • Samosa

      kr 98,-
      MEDIUM

      Grønnsaks-samosa. Serveres med daddelchutney og tamrindchutney.
      Allergener: G, SEN

    • Aloo Bonda

      kr 94,-
      MILD

      Sprø friterte potetboller. Serveres med koriander- og myntechutney.
      Allergener: G, E

    • Homestyle Cooking

    • Beef Vindaloo

      kr 215,-
      SPICY

      Søtpoteter, paprika og langtidskokt oksekjøtt i en krydret tomat- og spisskummensaus.
      Allergener: SEN

    • Lam Korma

      kr 225,-
      MEDIUM

      Lam i en aromatisk kryddersaus med mandler, yoghurt og fløte.
      Allergener: N

    • Lam Mango

      kr 225,-
      MEDIUM

      Lam i en mango- og kokosmelksaus med løk, ingefær og hvitløk.

    • Rogan Josh

      kr 235,-
      MEDIUM

      Lammekjøtt tilberedt med løk og tomater, kokt i en aromatisk saus med mynte.
      Allergener: M

    • Lam Tikka Masala

      kr 240,-
      MEDIUM

      Lam i en kryddersaus bestående av tomater og fløte.
      Allergener: M, N

    • Butter Chicken

      kr 230,-
      MEDIUM

      Grillet kyllingbiter, tilberedt i tomat- og løksaus bestående av fløte, krydder og smør. Godkjent av 3 indiske koner.
      Allergener: M, N

    • Chicken Korma

      Kr 230,-
      MEDIUM

      Kylling kokt mør i en aromatisk kryddersaus med mandler og kokosmelk.
      Allergener: N

    • Chicken Tandoori

      kr 220,-
      MEDIUM

      Kylling med bein marinert i yoghurt, ingefær, hvitløk og tandoorikrydder.
      Allergener: M

    • Chicken Mango

      kr 225,-
      MEDIUM

      Kylling i en mango- og kokosmelksaus med løk, ingefær og hvitløk.

    • Sizzling Pan

    • Murg

      kr 245,-
      MILD

      Kyllingklubber i en søt daddel- og chilisaus med kokosmasse, løk og paprika.
      Allergener: SOY

    • Zinga Curry

      kr 255,-
      SPICY

      Scampi i en kokos- og tomatsaus med chili og kokosmasse.
      Allergener: SK

    • Chicken Tikka Masala

      kr 235,-
      SPICY

      Pannestekte kyllingbiter i en kryddersaus bestående av tomater og fløte.
      Allergener: M

    • Bread

    • Plain Naan

      kr 46,-

      Naan laget med hvete, gjær og yoghurt.
      Allergener: G, H, M

    • Garlic Naan

      kr 52,-

      Naan med hvitløk og koriander.
      Allergener: G, M, H

    • Peshwari Naan

      Kr 52,-

      Naan med kokos, rosiner og pistasj.
      Allergener: G, M, N, H

    • Spicy Naan

      kr 52,-

      Naan med tørket chili.
      Allergener: G, M, H

    • Missi Roti

      kr 46,-

      Glutenfri naan, laget på kikertmel og sesamfrø.

    • Fishi

    • Salmon Tandoori

      kr 195,-
      MEDIUM

      Laks marinert i ingefær, yoghurt, hvitløk og tandoorikrydder. Serveres med syltet rødløk.
      Allergener: F, M

    • Machli Curry

      kr 235,-
      MILD

      Dagens fisk, krydret med gurkemeie og tamarind, kokt i en kokos- og hvitløkssaus med grønn chili.
      Allergener: F

    • Hot Zinga

      kr 248,-
      SPICY

      Sørindisk scampicurry, stekt scampi, tomater, cashewnøtter og revet kokosmasse.
      Allergener: N, SK

    • Vegie

    • Panir Masala

      kr 205,-
      MEDIUM

      Sørindisk panir i en tomatisert saus med løk, ingefær og hvitløk.
      Allergener: M, N

    • Palak Panir

      kr 215,-
      MILD

      En klassisk vegetarrett med hjemmelaget fersk panir i spinatsaus.
      Allergener: M

    • Daal Makhani

      kr 185,-
      MEDIUM
      VEGAN

      En indisk festrett av uridlinser, kardemomme, kanel, hvitløk, ingefær og koriander.

    • Mix-Vegetarian Handi

      kr 235,-
      MEDIUM
      VEGAN

      Grønnsakscurry med squash, blomkål, løk og potet.

    • Daal Fry

      kr 195,-
      SPICY
      VEGAN

      Tradisjonell linserett med tomater, chili, hvitløk og karri.
      Allergener: SEN

    • Kaju Curry

      kr 185,-
      MEDIUM
      VEGAN

      Cashewnøtter og ristet kokosnøttflak, curry, safran og stjerneanis.
      Allergener: N, SEN

    • Nanza

    • Nanza Vegie

      Kr 144,-
      MILD

      Naan med yoghurt naturell, rødløk, mynte, tomat, agurk og paprika.
      Allergener: G, M, H

    • Nanza Murg

      Kr 156,-
      MILD

      Naan med kylling i daddel og kokos, rødløk, paprika, koriander og tørket chili.
      Allergener: G, H, M, SOY

    • Nanza Zinga

      Kr 164,-
      MEDIUM

      Scampi, yoghurt naturell og tandorisaus, rødløk, tomat og koriander.
      Allergener: G, H, M, SK

    • Extras

    • Raita

      kr 46,-

      Med rødløk, agurk og cherrytomat.
      Allergener: M

    • Tomatchutney, sterk

      kr 46,-

      Allergener: SEN

    • Mangochutney

      kr 46,-

      Allergener: SEN

    • Koriander- og myntechutney

      kr 46,-
    • Daddelchutney

      kr 46,-
    • Salat

      kr 55,-

      Med rødløk, agurk, tomat og lime.

    • Sweeties

    • Elakhi Custard

      kr 112,-
      VEGAN

      Kokosmelkpudding med kardemomme og søt mangopuré.

    • Sticky Toffee Pudding

      kr 115,-

      Lun daddelkake med chili, vaniljeis og salt karamellsaus.
      Allergener: E, G, M

    • Lassi

      kr 78,-

      Lassi er en forfriskende kald drikk som lages av yoghurt og ønsket smak. Velg mellom mango lassi, pistasj lassi og safran lassi.
      Allergener: M

Besøksadresse: Storgata 73, 9008 Tromsø
Postadresse: Postboks 320, 9254 Tromsø